OM OSS

OM OSS

NÖJDA KUNDER ÄR VÅR PRIORITET
Vi köper, säljer och förmedlar bilar av alla varumärken. Vi säkerställer alltid en trygg och säker affär för både köpare och säljare. Våra bilar håller alltid hög kvalitet och köps in ifrån privatpersoner, leasingbolag och bilfirmor. Via våra samarbeten med Mekonomen och Tule Buss erbjuder vi även komplett rekond, service och övriga verkstadstjänster.

Varmt välkomen till oss på ERF CARS!

VI GARANTERAR ÖKAD KÖRGLÄDJE
Att köpa en ny bil skall inte enbart vara en smart och bra affär, det skall också kännas både spännande och roligt. Vi vill hjälpa dig att hitta din drömbil och gör bilköpet till en trygg och positiv upplevelse.

ERF CARS AB grundades 2019 utav tre entreprenörer med stor erfarenhet utav  bil- och fordonsbranchen, delvis genom vårt driv av verksamheterna Tule Buss och Mekonomen bilverkstad på Tulegatan 51 i Stockholm.

Vår vision är att driva ett modernt företag som erbjuder bilar med marknadens bästa kvalitet. Vi vill att våra kunder reser både säkert och bekvämt med hög körglädje.

POPULÄRA FRÅGOR
Köper ni bilar ifrån andra städer i Sverige?

Ja, vi har möjlighet att köpa bilar från alla städer i Sverige. Vi erbjuder även möjlighet att transportera din bil till oss i Stockholm oavsett vart bilen är lokaliserad.

Vilka garantier och försäkringar erbjuder ni?

När våra kunder köper en bil utav oss så innefattar det garantier som följer branschens riktlinjer enligt MRF (Motorbranschens Riksförbund).
Vi erbjuder även försäkringar genom vårt sammarbete med Autoconcept. Mer information om våra garantier och försäkringar.